top of page

Ave Productions

Vi består av et team profesjonelle filmfotografer og klippere med spesialfelt innen teater-, dans- og showproduksjoner. Vi startet med forestillingsdokumentasjon i 2012, og merket at tilbud og kvalitet på slik dokumentasjon var tilfeldig og ufullstendig utført hos mange av våre interessenter. Dette ønsket vi å gjøre noe med. I 2019 startet vi med strømming (streaming) av konserter, foredrag og konferanser. Vi tilstreber derfor kvalitetsheving, profesjonelt resultat og fornøyde kunder.

Skjermbilde 2022-12-04 kl. 12.29.05.png
Ave jobber 1.jpg

Hvorfor velge oss

Ave Productions er konkurransedyktig, både på pris og utførelse. De aller fleste av våre filmfotografer og klippere har tilleggsutdannelse som skuespillere, musikalartister og dansere.  Dette gjør at vi har grundigere kjennskap til dramaturgi og musikalitet, noe som utgjør en vesensforskjell for sluttresultatet. Vi klipper i tråd med regi, koreografi, lys og lyd slik at den sceniske dynamikken overføres til filmen.

Newtone Studios.jpg

Kvalitet

Alle produksjoner fortjener ordentlig dokumentasjon. Ofte er dessverre opptaket en upersonlig, ufokusert video fra salenes faste overblikkskameraer. Ave Productions ønsker å kvalitetssikre ditt produkt. 

Vi har filmet forestillinger for teatre og show-arenaer som:

Bømlo teater, BærMuDa, Chat Noir, Chateau Neuf, Christiania Scene, Fredriksten Kulturproduksjoner, Lillestrøm Kulturhus, Thalia Teater, Taran AS, Wallmans Salonger Oslo, Bårdar Akademiet, Høyskolen Kristiania, West End Studios,  samt strømming for organisasjoner og produksjonsselskaper som 2Entertain Norge, Bekk Consulting AS, Bufetat region sør, CREO, Deichman Bibliotek, Holi AS, Hedda Dagene, Kalkmølla Kulturstasjon, Mantena AS, NODA, NSCF, NTO, Nordic Screens AS, Norsk Scenekunstbruk, Norsk Skuespillersenter, Over Norge AS, Plan-B, Rystad Energi AS, SKUDA m.fl

Noen av kundene våre

2Entertain Norge
West End Studios
Høyskolen Kristiania
Skuespiller- og danseralliansen
Wallmans Oslo

Wallmans Oslo

Bårdar Akademiet
Bømlo teater
Norske Dansekunstnere
bottom of page